Biz Kimiz?

İKADE, Türkiye’de yurtiçi ve yurtdışı e-ticarette aktif rol alan kadın girişimcileri desteklemek amacıyla kurulmuş ilk ve tek sivil toplum kuruluşudur.

İhracatçı Kadınlar Derneği, Kadınların e-ticaretteki mevcut varlığının geliştirilmesi ve resmi verilerde rakamlarla ifade edilmesi amacı ile kurulmuştur. Girişimci kadınların katkılarını ve katılımlarını artırmak, kadının e-ticaret ve e-ihracatı tanımasını ve sahiplenmesini sağlayarak kapsayıcı ve eşitlikçi modeli hayata geçirmek için çalışıyoruz. 

E-ticaret sektöründe kadınların varlığını sadece sosyal sorumluluk projeleriyle sınırlı bırakmamak, onlara sektörde eşit fırsatlar sunmak ve sektörümüzü birlikte büyütmek için çalışıyoruz.

  • “Kadın Girişimci” ifadesinin yenilikçilik, cesaret ve kapsayıcılık anlamına geldiğine inanıyoruz.
  • Geleneksel rollerin ötesine geçerek, kadın girişimciliği dijital çalışma modellerinden ayırmıyor ve global ticaret sahnesinde hak ettikleri yeri almalarını sağlıyoruz.
  • Kadınları, marka tanıtımlarının üst başlığı olmaktan çıkarıyor, kadın çalışmalarını katma değer yaratan sürdürülür birliktelikler anlayışında ilerletiyoruz.
  • İKADE ile E-Ticaret sektöründe gizli kalmış tüm başarılı girişimciler,i ekibimizdeki tüm uzmanlarımız ve sektör paydaşlarımızla büyütmekte, başarı hikayeleriyle daha fazla kadını cesaretlendirmektedir.

İnternet sitesi ziyaretçilerimize ait kişisel verileri, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili sair mevzuatına uygun olarak işlenmesi için azami hassasiyet göstermekte ve internet sitemiz aracılığıla çerezler kullanmakta olduğumuzu belirtmek isteriz.